Rezidențial

Silk District, un proiect unic de regenerare urbană realizat de Prime Kapital, se regăsește la doar 13 minute distanță mers pe jos de Campusul Studențesc „Tudor Vladimirescu” și 20 de minute față de Palas.

Prime Kapital va dezvolta aici o comunitate integrată, ce beneficiază de avantajele proximității față de centrul orașului, locuind, totodată, într-un cartier verde, lipsit de mașini.

Silk District se întinde pe o suprafață de aproximativ 100.000 m2, peste 40% fiind dedicată spațiilor verzi, terenurilor de joacă, aleilor și teraselor. În prima fază a proiectului vom construi 315 apartamente cu 1 – 4 camere dispuse în 20 de layout-uri unice, dar și 401 locuri de parcare multi-level, livrarea lor fiind planificată în a doua parte a anului 2022.

Silk District are la bază un concept integrat, punând accent pe inovație, funcționalitate și calitate, însă nu scapă din vedere importanța unei arhitecturi atrăgătoare. Ne-am propus să îmbunătățim fiecare aspect al vieții de acasă, îmbinând confortul cu funcțiile și serviciile secundare.

Apartamentele au suprafețe generoase cu un design curat, plafoane înalte, fără stâlpi sau grinzi vizibile ce permit o amenajare interioară funcțională și estetică. Ferestrele mari garantează că fiecare apartament va avea cât mai multă lumină naturală pe tot parcursul zilei, iar locatarii se vor bucura de priveliștea verde din jur.

Viitorul tău cartier pietonal, cu estetică unică, grădini interioare, un parc modern și spații cool, promite să devină un reper al Iașului și cel mai căutat proiect rezidențial.

Vezi mai sus Vezi mai departe